Oppdatert informasjon om Johaug-saken

Dopingsakan med Therese Johaug behandles på Ullevaal stadion 25. og 26. januar. Her er all praktisk informasjon om saken, oppdatert med siste detaljer og tidsplan for begge dager.
Therese Johaug slipper med to dagers forhandlinger. FOTO: Berit Roald/NTB scanpix

Det er voldsom interesse for denne saken, og innpå 70 journalister og fotografer har meldt sin interesse. Kun et fåtall av disse får plass inn i selve forhandlingslokalet, men de øvrige skal få ryddige arbeidsforhold i Colosseum, inngang ved NFFs resepsjon.

 

 

 

 

Det er oppdatert kjøreplan for forhandlingslokalet på denne siden:
https://www.idrettsforbundet.no/tema/lov-og-forskrifter/informasjon-om-therese-johaug-saken/

 

 

 

Til medier som er akkreditert til forhandlingslokalet:

 

Vær oppmerksomme på tidsskjema og oppmøte: Akkrediteringen kan hentes onsdag 25. januar mellom kl. 0800 og 0830 i foajeen i 1. etg. UBC (inngang Norges Fotballforbund ved Colosseum).

 

Klokken 0830 vil akkrediterte journalister bli samlet og tatt med i fellesskap til forhandlingslokalet, der de vil få en praktisk gjennomgang. Det er ikke tillatt med foto/film/lydopptak i lokalet mens forhandlingene pågår.

 

Ingen personer uten akkreditering vil få tilgang til akkrediterte områder. Medier som vil alternere sin akkreditering må gjøre dette i pausene, i foajeen i 1. etg.

 

 

Akkrediterte fotografer til forhandlingslokalet:

 

Akkrediterte fotografer har mottatt praktiske detaljer i en egen e-post. Fordelingen av plassene har skjedd i samarbeid med Norske Sportsjournalisters Forbund.

 

Akkrediterte fotografer må møte begge dager innen 0830 i foajeen i 1. etg. UBC (inngang Norges Fotballforbund ved Colosseum).

 

 

Colosseum UBC

 

Journalister som ikke er akkreditert til forhandlingslokalet, kan følge overføringen direkte i Colosseum, som er lokalisert på UBC, Ullevaal stadion, (inngang Norges Fotballforbund). Lokalet er åpent for publikum og presse. Colosseum er å betrakte som en forlengelse av rettslokalet, og gir media og publikum mulighet til å følge forhandlingene gjennom overføring fra forhandlingslokalet. Lokalene åpner kl. 0800 hver morgen. Det vil være reserverte plasser for medier påmeldt via Norske Sportsjournalisters Forbund. Husk pressekort for å få tilgang til disse plassene.

 

Følgende regler gjelder for opphold i lokalet:

 

 

• Det er ikke tillatt å fotografere, filme, eller gjøre lydopptak mens forhandlingene pågår. Dette er kun tillatt før forhandlingene starter, i pausene, og når forhandlingene er avsluttet, forutsatt at dette gjøres uten forstyrrelser for presse og publikum.

 

 

• Under forhandlingene skal det være stille i lokalet, og all form for støy og aktivitet som kan virke forstyrrende for andre tilhørere skal unngås. Det skal ikke være unødig trafikk ut og inn av lokalet mens forhandlingene pågår.

 

 

 

Kontaktpersoner i Norges idrettsforbund:

 

·      For akkrediterte medier til forhandlingslokalet: Kommunikasjonssjef Niels Røine: 90936508, niels.roine@idrettsforbundet.no

 

·      Fotokontakt: Geir Owe Fredheim: 47235957, gof@idrettsforbundet.no

 

·      Øvrige media og overføring i Colosseum: Informasjonssjef Martin Hafsahl: 41900090 mh@idrettsforbundet.no