Medietreff for langrenn i Sveits

Landslagene i langrenn er på høydesamling i Livigno. Der blir det medietreff 5 og 6. september.
Therese Johaug og resten av landslaget er i Sveits. FOTO: Carina Johansen/NTB Scanpix

Langrennslandslagene til høydesamling – invitasjon til medietreff Livigno 5-6 september.

 

Kvinner Elite, Menn Sprint og Menn Allround reiser i dag til høyden og skal trene i både Seiser Alm, Pontresina og Stelvio før alle lagene samles i Livigno hvor vi gjennomfører medietreff 5 og 6 septemberHotel Bivio som tidligere annonsert.

 

Vennligst meld til undertegnede hvem som kommer til Livigno snarest og senest innen onsdag 31 august. Jentene har medietreff mandag 5 og gutta tirsdag 6 september.

 

Når dere har meldt inn kommer jeg tilbake med opplegg. Som nevnt i tidligere samtaler med flere av mediene, melder dere inn hva dere ønsker, så ser vi hvilke ulike opplegg vi kan få til innenfor tidsrammen dere er der nede - med enkeltløpere - avhengig av hvor mange av dere som kommer og tidsramme. Det blir mulighet for film/foto under treningsøkter. Ta gjerne kontakt på telefon i forkant J

 

På høydesamlingen deltar alle eliteløperne med noen unntak; Sindre Bjørnestad Skar har vært forkjølet og kommer ned til helgen. Dette gjelder også Finn Hågen Krogh som har fått influensa og holder seg hjemme inntil videre. Marit Bjørgen kan ikke gjennomføre så mye løpetrening enda, så hun har bedre rutiner og utbytte av å være hjemme og deltar derfor ikke på høydesamlingen. Astrid Uhrenholdt Jacobsen planla tidlig at hun ikke deltar da hun også trener best hjemme på dette tidspunkt av året. Niklas Dyrhaug fikk litt problemer med ryggen under en treningsøkt i går, og avventer med å reise til han kan trene for fullt, forhåpentligvis i løpet av kommende helg. Martin Johnsrud Sundby deltar fra 27. august.

 

Velkommen til mediedager i Livigno!

 

Med vennlig hilsen

Norges Skiforbund

Gro Eide

Medieansvarlig Langrenn


E-post: gro.eide@skiforbundet.no 

Tilbake