Samling med OL-kandidatene 2018

Tirsdag skal OL-kandidatene for 2018 ha åpne treningsøkter på Toppidrettssenteret. Påmelding for dem som ønsker å være tilstede.
Toppidrettssjef Tore Øvrebø. FOTO: NTB SCANPIX

Denne uka arrangerer Olympiatoppen sin årlige samling for utholdenhetsidretter, vinter. Samlingen er for landslagene i kombinert, langrenn, skiskyting og skøyter, og har utviklingsfokus mot OL i PyeongChang.

Mediene inviteres til å fotografere/filme i forbindelse med individuelle, spesifikke treningsøkter for hver enkelt utøver på Olympiatoppen tirsdag 10. mai i tiden mellom klokken 09.00 og 11.00. Når utøverne er ferdige med økten sin (fra 10.00 og utover), vil det bli mulighet for korte intervjuer. Dette er altså ikke et rent pressemøte, mer en åpen time (to), hvor mediene kan være flue på veggen.

Vi ber om forståelse for at filming/fotografering foregår diskret, uten å forstyrre eller bryte inn i utøvernes økter, da alle skal gjennomføre individuelt tilpassede treningsøkter denne formiddagen. Utøverne bestemmer selv tidsbruk for intervjuer, men fra langrenn er det meldt at Marit Bjørgen, Therese Johaug og Martin Johnsrud Sundby følger Skiforbundets medieplan, og kommer ikke til å gjøre intervjuer på samlingen.

For å tilrettelegge best mulig, imøteser vi en tilbakemelding fra mediene innen mandag klokken 12.00 hvilke redaksjoner som ønsker å komme innom på samlingen. Kontaktperson vil være undertegnede, alternativt Roger Gjelsvik.

Det er i utgangspunktet landslagene i de fire idrettene som er med på samlingen. Spørsmål om enkeltutøvere bes rettes til landslagssjefene.

Påmeldig til halvor.lea@olympiatoppen.no

 

 

Tilbake