Medieinformasjon om ungdoms-OL

1. november er fristen for å akkreditere seg til ungdoms-OL på Lillehammer. Her er all nødvendig informasjon.
Ungdoms-OL på Lillehammer nærmer seg. FOTO: TERJE PEDERSEN/NTB SCANPIX

Akkreditering til Ungdoms-OL på Lillehammer

 

Akkrediteringsportalen for media til Ungdoms-OL på Lillehammer til vinteren har nå åpnet. Nasjonal og internasjonal media som ønsker å rapportere fra lekene på Lillehammer fra 12. – 21. februar neste år må søke om akkreditering via hjemmesiden til IOC innen 1.11.2015.

 

Det er IOC som behandler søknadene, og når de godkjennes sendes det ut en bekreftelse sammen med opplysninger om overnatting. På grunn av kapasiteten for overnatting i distriktet anbefales det at man bestiller hotell så raskt som mulig etter at akkrediteringen er bekreftet fra IOC.

 

Vær oppmerksom på at man må legge inn passinfo og bilde ved søknad om akkreditering. Grunnen er at akkrediteringsportalen er felles for media fra hele verden, og passinfo sikrer nødvendig og riktig identifikasjon på alle representanter fra media.

 

For akkreditering til Lillehammer 2016 trykk her.

 

Lillehammer 2016 vil legge forholdene best mulig til rette for all media som ønsker å dekke lekene. Samtidig er det viktig å påpeke at forholdene for media naturligvis vil være på et helt annet nivå enn under et ordinært OL. Vårt mål er at Ungdoms-OL blir en unik og annerledes opplevelse for media – med 1100 ungdommer fra hele verden i sentrum av begivenhetene.

 

Hovedpressesenteret (MPC) under lekene vil bli på Mesna videregående skole, rett ved Haakons Hall på Stampesletta. I tillegg vil det være egne arbeidsrom for media på alle arenaer, utenom for curling og ishockey som ligger i gangavstand fra MPC.

 

                           For mer detaljert informasjon for media under Lillehammer 2016 trykk her

 

   Vi ønsker norsk media hjertelig velkommen til Ungdoms-OL.

   For mer informasjon ta kontakt med: Isabella Rosenlund 41 43 75 33

   isabella.rosenlund@lillehammer2016.no

Tilbake