Akkreditering X Games

Fristen for akkreditering til X Games i oslo er fredag 19. februar.

 

X Games Oslo nærmer seg og vi informerer her om pressekonferanser, akkreditering og annet som er relevant for norsk presse. Akkreditert presse får også tilsendt et pressekit på engelsk der du finner mye nyttig informasjon.

 

 

Husk akkreditering innen fredag 19. februar kl. 12.00

Alle journalister og medier må akkrediteres for å dekke X Games Oslo. På grunn av stor pågang er vi avhengig av at mediene akkrediterer seg i god tid i forkant.

Vi ber derfor om at de som vet at de skal dekke arrangementet akkrediterer seg innen kl. 12.00 fredag 19. februar.

Vi vil finne løsninger for medier som ikke vet hvem som skal dekke X Games Oslo.

Akkrediter deg her:
http://www.tv2.no/2015/12/07/om-tv-2/hidden/info/7756669

 

Vi har begrenset antall fotoakkrediteringer, men også de med vanlig presseakkreditering kan ta bilder i arenaen. Forholdene for foto er gode nesten uansett hvor man står.

 

Egen akkreditering til skateboard
Vi håper at så mange som mulig ønsker å dekke skateboardkonkurransene i Skur 13, men vi har svært begrenset plass.  Derfor må man be om en spesiell akkreditering til denne arenaen. Plassen vil bli forbeholdt bransjepresse og de største nyhetsmediene i Norge. Dette er spesielt strengt for fotografer som vil måtte jobbe veldig tett på utøverne – med den risikoen dette medfører.

Inngang til pressekonferanser krever akkreditering. Henvendelse pressesenteret i Østbanehallen.

 

Pressekontakt:

larseinarp@gmail.com

93448827

 

Presseweb: Her kan dere abonnere på pressemeldinger og hente bilder til redaksjonelt bruk: http://www.mynewsdesk.com/no/x-games

Tilbake